img transp

icon method

EL NOSTRE

MÈTODE

Estem orgullosos de ser una escola petita que ofereix serveis personalitzats i de qualitat. Treballem molt en la creació d’un espai, a l’aula, en que l’aprenentatge sigui un procés actiu i divertit amb professors nadius i dinàmics.

MÉS INFO

img transp

icon adults

ADULTS

Oferim una gran varietat de cursos d’anglès especialment dissenyats per a cada necessitat. El nostre objectiu és que parlis anglès i l’aprenguis d’una manera divertida en un entorn inspirador i amb un professorat nadiu i qualificat. Estàs preparat per viure una experiència Tea or Coffee?

MÉS INFO

img transp

icon kids

KIDS CLUB

El Kids Club de Tea or Coffee ofereix un primer contacte amb l'anglès dolç, agradable, entretingut i molt positiu. Un club amb grups reduïts que contribueixen a un tracte més proper i faciliten la participació de tothom, especialment la pràctica del 'Speaking'. Un lloc on practicar una immersió total amb professors nadius i qualificats.

MÉS INFO

img transp

icon companies

EMPRESES

El nostre equip docent està altament qualificat i preparat per oferir unes classes dinàmiques, entretingudes i alhora adeqüades a les necessitats de cada alumne. Llegeix més sobre què ofereix cadascú als nostres estudiants.

MÉS INFO

img transp

icon schools

ESCOLES

'What's hot' a Tea or Coffee? Consulta totes les novetats per estar ben assebentat de les nostres activitats.

MÉS INFO

img method
img adults
img kids
img companies
img schools