KIDS CLUB CURSOS

QUÈ ÉS EL KIDS CLUB?

 • Un primer contacte amb l’anglès dolç, agradable, entretingut i molt positiu.
 • Un club amb grups reduïts que contribueixen a un tracte més proper i faciliten la participació de tothom, especialment la pràctica del Speaking.
 • Un lloc on practicar immersió total amb professors natius i qualificats.

 

ELS NOSTRES CURSOS

kids icon BABY TALK 2-3 ANYS

Oferir als nadons una primera experiència en anglès a través de jocs i en un ambient atractiu per l'alumne.

 • Classes de 45 minuts
 • Classes amb familiars
 • Inclouen cantar, ballar, jocs simples de tipus Montessori, exercicis simples de ioga i contacontes en anglès.
 • Horari en funció dels alumnes

kids icon 4-5 ANYS

Oferir als nens més petits l’oportunitat de prendre contacte amb l’idioma des dels primers anys, a través d’una immersió completa i en contextos significatius.

Les cançons, rimes, danses, jocs, contes o teatre són estímuls perfectes perquè els nens puguin expressar-se i alhora divertir-se an anglès. Les activitats que proposem tenen com a objectiu establir el primer contacte amb l’anglès, que sigui una experiència divertida i positiva que els motivi a seguir aprenent la llengua.

kids icon 6-7 ANYS

En aquestes edats seguim gaudint de la mateixa gamma d’activitats d’experimentació diverses, i ara amb temes més amplis i diferents: expandim el seu vocabulari i introduïm frases i expressions més complexes.

 • Els alumnes comencen a estar preparats per fer preguntes bàsiques i contestacions en anglès d’una manera més natural, i més sovint. Els animem a que facin servir expressions habituals en anglès dins l’àmbit de la classe; a mesura que van creixent, progressa l’ús del vocabulari a l’aula. És a dir: si bé comencen unint termes senzills com “Glue, please”, continuen enriquint les seves expressions com “Can I have water, please?, What are we doing next?” Així, els alumnes no només entenen l’idioma i els conceptes, sino que també l’utilitzen a classe.
 • A aquesta edat la curiositat per l’escriptura i la lectura és natural. A Tea or Coffee aprofitem la motivació i les ganes d’aprendre la llengua escrita per començar a entendre com funciona la lectura i l’escriptura en anglès. Introduïm l’abecedari cantant i jugant, utilitzem suports on hi ha la paraula i la imatge juntes per a fer els jocs, i comencen a associar la paraula amb la imatge i la grafia.

kids icon 8-9 ANYS / 10-11 ANYS

Generalment a aquesta edat els alumnes comencen a aprendre gramàtica bàsica seguint els estàndards europeus amb el nostre mètode.

 • Encara així l'objectiu principal és de mantenir el focus en la part comunicativa i interactiva. Utilitzem els gustos i interessos d’aquesta edat per crear temàtiques de classe diferents cada trimestre per motivar i inspirar als nens.
 • Classes un dia a la setmana, 1,5h de classe. Les classes es centren en revisar estructures i vocabulari per ajudar a millorar el Speaking a través de jocs, dinàmiques i exercicis de comunicació.

kids icon 12-17 ANYS

Entre els dotze i els disset anys els nostres estudiants són conduits a assolir un nivell que els permeti començar a preparar-se pels exàmens oficials com el First Certificate quan facin els setze anys.

Tot i que aquesta vessant més acadèmica és el centre d’atenció de l’estudi a aquesta edat, ja que també es preparen per a començar els estudis superiors, a Tea or Coffee continuem donant la mateixa importància a la part comunicativa de l’anglès. No només perquè és l’àrea en la qual més estudiants s’hi senten vinculats i motivats, sinó perquè és, al capdavall, l’objectiu final d’estudiar un idioma, i és essencial per a tots els estudiants que més endavant entrin en el món laboral. Utilitzem temes que generen interès en aquest grup d’edat.

SPEAKING TEENS:

 • Opció 1 dia a la setmana, 1,5h de classe.
 • Les classes es centren en revisar estructures i vocabulari per ajudar a millorar el Speaking a través de jocs, dinàmiques i exercicis de comunicació.

PREMIUM TEENS:

 • Opció 2 dies a la setmana, 1 hora de classe.
 • Les classes es centren en millorar el nivell d’anglès en tots els àmbits.

FCE TEENS:

 • Opció 2 dies a la setmana, 1,5 hores de classe.
 • Les classes es centren en millorar el nivell alhora que es comença a preparar el format d’examen pel First Certificate in English for Schools. La preparació completa té una duració de 2 anys, aproximadament.
buton kids prices
buton kids timetables
buton kids reservation