about About us

QUI SOM?

L’ensenyança ha estat sempre la meva passió, i crec que la clau de l’aprenentatge és que l’alumne progressi. L’any 2006, quan vaig començar a ensenyar aquí, em va sorprendre el fet que moltes persones no progressaven alhora d’aprendre anglès, que els nens i nenes cantaven i miraven pel·lícules en anglès però no el parlaven. Alguna cosa fallava en les metodologies per aprendre anglès, i les conseqüències eren un nivell molt baix de l’idioma i la sensació que la gent es desmotivava i frustrava amb l’anglès.

Me’n vaig adonar que els mètodes per aprendre idiomes oferien llibres i classes amb temes actuals i interessants però s’enfocaven molt a la part teòrica i no tant en la part comunicativa. Vaig començar a adaptar i millorar les meves classes cap a una metodologia mes comunicativa, més interactiva. Vaig notar que els meus alumnes no tan sols van començar a parlar anglès, sinó que a més varen començar a entendre la teoria i la gramàtica de la llengua.

El 2009 vàrem obrir una acadèmia d’angles amb l’objectiu d’oferir un producte de qualitat, amb classes dinàmiques i interactives, on les persones es sentissin motivades a parlar, així a través de la comunicació els alumnes entenen i interioritzen la gramàtica de la llengua.

La nostra visió i filosofia

El 2013 vàrem obrir una acadèmia a Barcelona amb la mateixa visió: contractar professors natius per a qui l’ensenyança sigui una vocació. Que puguin acompanyar a cada persona en el seu objectiu personal pel que fa les seves necessitats, i que la part més important de les classes sigui la comunicativa.

Estem orgullosos de ser una escola petita que ofereix serveis personalitzats i de qualitat. Treballem molt en la creació d’un espai, a l’aula, en que l’aprenentatge sigui un procés actiu i divertit, i una experiència positiva pels nostres estudiants.