courses courses & workshops


La nostra filosofia

Estem orgullosos de ser una escola petita que ofereix serveis personalitzats i de qualitat. Creem espais on l’aprenentatge és un procés actiu, agradable i divertit, i una experiència positiva per als nostres estudiants.

Motivem els nens a aprendre anglès utilitzant eines com activitats comunicatives i jocs i alhora assegurar el progrés en l’adquisició de noves estructures i nou vocabulari.

Aprofitem els grups petits d’extraescolars per assegurar la màxima comunicació entre els alumnes.

Aportem un contacte personal i individualitzat a tots els estudiants per assegurar la comprensió de les estructures gramaticals i un desenvolupament continu d’altres habilitats necessàries (lectura, escriptura, comprensió oral, etc.) sempre que l’escola així ho demani.

Oferim professorat nadiu i qualificat amb l’experiència i creativitat per fer classes motivadores per a tot tipus d’alumnes.

 Objectius per edats

3-5 anys

Oferir als més petits l’oportunitat de prendre contacte amb l’idioma des dels primers anys, a través d’una immersió completa i en contextos significatius.

Les cançons, rimes, danses, jocs, contes o teatre són estímuls perfectes perquè els nens puguin expressar-se i alhora divertir-se an anglès. Les activitats que proposem tenen com a objectiu establir el primer contacte amb l’anglès, que sigui una experiència divertida i positiva que els motivi a seguir aprenent la llengua.

6-7 anys

En aquestes edats seguim gaudint de la mateixa gamma d’activitats d’experimentació diverses, i ara amb temes més amplis i diferents: expandim el seu vocabulari i introduïm frases i expressions més complexes. Els alumnes comencen a estar preparats per fer preguntes bàsiques i contestacions en anglès d’una manera més natural, i més sovint. Els animem a que facin servir expressions habituals en anglès dins l’àmbit de la classe; a mesura que van creixent, progressa l’ús del vocabulari a l’aula. És a dir: si bé comencen unint termes senzills com “Glue, please”, continuen enriquint les seves expressions com “Can I have water, please?, What are we doing next?” Així, els alumnes no només entenen l’idioma i els conceptes, sino que també l’utilitzen a classe.

A aquesta edat la curiositat per l’escriptura i la lectura és natural. A Tea or Coffee aprofitem la motivació i les ganes d’aprendre la llengua escrita per començar a entendre com funciona la lectura i l’escriptura en anglès. Introduïm l’abecedari cantant i jugant, utilitzem suports on hi ha la paraula i la imatge juntes per a fer els jocs, i comencen a associar la paraula amb la imatge i la grafia.