NUESTRO PROFESORADO

CONOCE A NUESTROS PROFESORES

DEEPIKA BHOOLABHAI #director #teacher


La Dee té un ric rerefons cultural que fa d'ella una persona extraordinària i creativa per ser la fundadora i directora de l'escola Tea or Coffee. Aquesta sud-africana amb arrels índies ve d'una carrera diversa: fent els seus primers pasos com a dissenyadora, després com a directora de programes de televisió i finalment convertint-se en professora i venint a viure a Barcelona./p>

Va obrir Tea or Coffee el 2013 amb la visió de revolucionar la manera en què els estudiants de Barcelona aprenessin i utilitzessin l'anglès. Amb més de set anys d'experiència prèvia en l'ensenyament, va agafar la seva passió per l'educació i va crear una escola nova amb classes amenes, professors dinàmics, i un ambient còmode per complir les necessitats dels alumnes i millorar per tant els seu resultats.


SUZY / DIRECTOR OF STUDIES (Adults and Teens) / TEACHER


La Suzy és la nostra cap d'estudis i professora d’adults i adolescents. Va créixer en una granja de l’Anglaterra rural i té una gran passió per les llengües i l’ensenyament. Des que va completar el CELTA a Sevilla, ha passat els darrers 7 anys ensenyant anglès a Espanya, Regne Unit, Itàlia i França. Fa poc va acabar amb orgull el DELTA, cosa que li va permetre desenvolupar-se enormement com a professora. Es dedica a oferir lliçons atractives i dinàmiques que permetin als seus estudiants empoderar-mse i comunicar-se amb naturalitat. Li encanta la llibertat per a la creativitat que hi ha a Tea or Coffee, així com els nostres sorprenents estudiants que sempre tenen històries interessants per explicar i opinions per donar. En el seu paper de cap d'estudis, també ofereix formació a l’equip de Tea or Coffee per tal que siguin la millor versió d'ells mateixos!


OLGA / COORDINATOR


Veuràs l'Olga voltar per l'escola ajudant a que tot rutlli bé. Rubinenca d'arrel i enamorada del barri de Gràcia, després de formar-se en gestió de l'Art contemporani i apassionar-se pels idiomes (coneixent de primera mà l'experiència d'aprovar amb bona nota el Certificate in Advanced English), va centrar la seva experiència professional en la gestió educativa, on porta més de nou anys. L'Olga personifica i aboga per un entorn positiu, que fa que els alumnes se sentin motivats, implicats i amb ganes de continuar aprenent.


KAT / TEACHER


La Kat fa dos anys que està amb nosaltres i li encanta formar part de l’equip Tea o Coffee. Va passar la major part de la seva infància en una ecovila al nord d’Escòcia. Va assistir a diverses escoles amb filosofies educatives contrastades i enfocaments alternatius, com l’escolarització Steiner, donant-li visions alternatives i creatives sobre el procés d’aprenentatge. Fa cinc anys que viu a Espanya, tres dels quals es dedicaven a l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera i l'any passat va obtenir el CELTA a Oxford House. A Kat li agrada que les seves classes siguin el més atractives i dinàmiques possible, ja que creu que gaudir del procés d’aprenentatge és la clau de l’èxit.


KATHRYN / TEACHER


La Kathryn és una professora dels Estats Units. Va completar el seu certificat CELTA a International House de Barcelona, ​​on li va agradar molt aprendre tècniques d’ensenyament de mà de professionals de primer nivell en educació anglesa. La Kathryn ha treballat amb nens petits durant molts anys; primer com a gestora de colònies d’estiu i després com a professora d’anglès a Tòquio, Japó. El seu estil d’ensenyament està ben estructurat i entusiasta i li encanta veure com els seus estudiants assoleixen els seus objectius personals. Ella creu fermament que cometre errors és essencial per a l’aprenentatge d’idiomes. Aprecia molt l’ambient relaxat de l’aula i l’excel·lent suport del professorat a Tea or Coffee.


AIMEE / TEACHER


L'Aimee és d’una ciutat propera a Liverpool i fa un any que viu a Barcelona. Va estudiar Disseny Gràfic a la Universitat i va obtenir la certificació TEFL el 2019, abans de traslladar-se a Barcelona. L'Aimee intenta que les seves classes siguin el més divertides i atractives possible perquè els estudiants estiguin entusiasmats amb l’aprenentatge de l’anglès. El seu bagatge creatiu fa que tingui un enfocament diferent de l’ensenyament i intenti fer pensar els estudiants de manera creativa mentre estan a les classes. Li fa il·lusió construir relacions positives amb els seus estudiants i veure-les progressar.


GABBY / TEACHER


La Gabby va arribar a Tea o Coffee i a Barcelona fa prop d'un any. Va créixer als Estats Units envoltada d’una família de professors d’anglès, es va llicenciar en educació i ha ensenyat durant molts anys a escoles i universitats. Treballava en un vaixell de creuers internacional com a animadora, amfitriona d’activitats i monitora del club infantil, quan es va enamorar de Barcelona i va decidir mudar-se aquí. El seu viatge va començar aconseguint el CELTA a l’Oxford House i des de llavors ha estat donant classes a Barcelona. Li encanta implicar els seus estudiants amb classes dinàmiques sobre temes interessants i contemporanis.


GEORGINA / TEACHER


La Georgina és d’una petita ciutat prop de Londres i es va traslladar a Barcelona fa un any. Després d’estudiar francès i italià a la universitat, va viatjar a alguns llocs exòtics abans de fer un CELTA a Brighton, Anglaterra. Després es va traslladar a Granada per començar la seva carrera docent i aprendre espanyol. Està molt contenta d’haver trobat una escola que engloba un enfocament relaxat però atractiu de l’ensenyament, ja que creu que parlar i comunicar és fonamental a l’hora d’aprendre un idioma. Sempre s’esforça per establir una relació forta i feliç amb els seus estudiants.


DREW / TEACHER


El Drew va créixer a Edimburg, Escòcia, i va estudiar ciències polítiques abans d’obtenir la certificació CELTA i traslladar-se a Barcelona fa quatre anys. Des de llavors ha ensenyat diverses edats i nivells. Creu molt en la importància de l’intercanvi cultural i de l’ús d’expressions i argot per aprofundir en la comprensió d’una llengua determinada. També sap que quan t'agrada aprendre alguna cosa, la recordes i, per tant, li agrada establir una bona relació amb els estudiants i utilitzar activitats divertides que posin de manifest la seva creativitat.


CATRIONA / TEACHER


La Catriona és d’Escòcia, però fa quatre anys que viu a Barcelona. Després d’estudiar espanyol a la universitat d’Edimburg i passar un temps com a au pair i ajudant d’idiomes a València, va decidir tornar un cop més a Espanya per continuar treballant les seves habilitats lingüístiques i gaudir de l’estil de vida mediterrani. És traductora professional, però recentment ha descobert la seva passió per la docència. La Catriona està encantada de formar part de l’equip de Tea or Coffee i espera conèixer els seus estudiants i formar part de la seva experiència d’aprenentatge d’idiomes.


MORGAN / TEACHER


La Morgan és d’una petita ciutat propera a Londres. Va passar molts anys formant-se en diferents institucions artístiques del Regne Unit i va estudiar la seva carrera formant part del Conservatoire of Dance & Drama. La seva passió per aprendre idiomes la va portar a traslladar-se a Galícia el 2018, donant classes a escoles primàries i secundàries. La Morgan ha impartit activitats basades en l'art i l'anglès, així com dansa creativa. Té un enfocament creatiu i imaginatiu en l’ensenyament i creu en la creació d’un entorn dinàmic i atractiu. El seu principal objectiu és ajudar els seus estudiants a trobar una autèntica passió i interès per aprendre.


HANNAH Teacher


La Hannah és de Bristol, una ciutat al sud-oest d’Anglaterra. Després d’acabar el CELTA el 2016, va passar tres anys a Barcelona donant classes a diverses escoles on va gaudir creant classes dinàmiques i interessants per a alumnes de diferents edats. Aquest any passat la Hannah ha estudiat un Màster en art contemporani al Regne Unit, tot compaginant-lo amb la tutoria personalitzada de les criatures d'una família durant els mesos de confinament. 
Li agrada veure el desenvolupament dels seus estudiants i veure créixer la seva confiança al parlar anglès. La Hannah està emocionada de tornar a Barcelona i de la seva propera aventura ensenyant anglès a Tea or Coffee.