INGLÉS PARA EMPRESAS

LA NOSTRA FILOSOFIA

 • Avui dia l’anglès és fonamental en el món dels negocis i és important estar despert i actiu per avançar davant dels canvis d’una societat més global.
 • Fins i tot els cursos d’anglès per a les empreses estan canviant; actualment responen a necessitats més comunicatives i menys centrades en els llibres de text. Les necessitats actuals se centren en els correus electrònics, les converses per telèfon, les converses en General English, els dinars de negocis, els viatges i reunions, les presentacions, les negociacions o el contacte directe amb clients d’altres països.

L’IMPORTANT ÉS LA COMUNICACIÓ.

Encara que tenim diferents cursos i opcions per a tots els nostres clients d'empresa; l'objectiu sempre és crear classes interactives, comunicatives i rellevants per a què els nostres alumnes estiguin motivats a parlar en anglès i a progressar.

 

1. INTERACTIVES: Creant una atmòsfera en la qual els alumnes guanyin confiança i aprenguin a sentir-se còmodes parlant en anglès, a les classes, la interacció entre professor i alumne, i entre alumnes, és constant.

 

2. COMUNICATIVES: Tots els nostres cursos se centren en la part comunicativa de l'idioma, majoritàriament expressió oral (i expressió escrita si és necessari). Les nostres classes tenen un 90% de temps de conversa.

 

3. RELLEVANTS: La gramàtica també es important, PERÒ l'ensenyem comunicativament, de manera que els alumnes sàpiguen perquè, com, quan i on fer-la servir. Per a fer que la teoria tingui sentit, la pràctica s'ha emmarcar en un context real. Creem aquests contextos reals i rellevants per a què hi hagi una motivació constant per a utilitzar el llenguatge.

 

 • Tenim diferents maneres d’aprendre, i creiem que les empreses haurien de poder personalitzar els seus cursos d’acord amb allò que necessiten. Els nostres cursos són molt diversos i inclouen tot tipus de varietats d’on triar, des de vocabulari i expressions de negocis, a la interacció entre grups, a més de fer trucades telefòniques i presentacions.
 • Disposem d’un equip de mestres natius professionals i qualificats per oferir el millor servei als nostres clients.
 • Podeu contactar-nos per a organitzar una entrevista/reunió per a parlar de les diferents opcions que us podem oferir per a les vostres classes d’empresa.

 

FORMATOS DE GRUPO

Nuestros cursos pueden tener los siguientes formatos:

icon format group

GRUP TANCAT

Grupo con estudiantes regulares (máximo 8)

icon format group

GRUP OBERT

Grupo con estudiantes regulares (máximo 8)

icon format group

ONE-TO -ONE

Clases particulares

icon format group

ONE-TO-ONE SKYPE

Clases particulares a través de Skype

icon format group

ONE-TO-ONE PHONE

Clases particulares de 30 min. por teléfono

 

TIPUS DE CURS

1. GENERAL ENGLISH:

Cursos d’anglès dirigits a millorar el nivell d’anglès dels alumnes en totes les facetes de l’idioma: Writing, Reading, Listening i Speaking.

PREMIUM COURSE

 • Els nostres cursos Premium són perfectes per aquells estudiants que desitgin millorar les seves habilitats en totes les àrees de l’anglès, des de la gramàtica fins a la fluïdesa en general. El nostre mètode s’organitza en dues sessions a la setmana, on els estudiants se centren en la gramàtica i el vocabulari en la primera sessió de la setmana, mentre que a la segona practiquen com crear en aquest llenguatge de manera independent.
 • Utilitzem un llibre com a guia, però ens assegurem que cada classe se centra en activitats comunicatives. Invitem als estudiants a comprovar els seus progressos al llarg del curs per poder monitorar l’avançament cap al següent nivell en el MECR.
 • Amb aquest mètode, els estudiants també tenen l’opció de preparar-se pels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge.
icon format group
icon format group
icon format group

GENERAL SPEAKING WORKSHOPS

 • Els nostres tallers de Speaking promouen la fluïdesa, mantenen el nivell de l’idioma i desenvolupen el nivell de l’estudiant.
 • Cada classe se centra en un tema interessant, des de l’actualitat a la cultura, que s’explora a través dels debats, les discussions, les converses i les presentacions.
 • Oferim un rang ampli de materials per animar al debat, inclosos materials nadius com poden ser revistes o pel·lícules, amb les quals els estudiants aprenen a expressar les seves opinions sobre temes molt diversos.
icon format group
icon format group
icon format group
icon format group
icon format group
 

2. SECTOR SPECIFIC COURSES:

Cursos d’anglès que treballen directament sobre aquells aspectes de l’idioma que més s’utilitzen a les empreses:

Conferències, presentacions, atenció al client, etc.

CURSOS A MIDA

 • Tenim experiència en desenvolupar cursos per a camps específics, com són la publicitat, el sector farmacèutic, o l’enginyeria.
 • Creem els continguts dels cursos a mida per a incloure el llenguatge que el client requereix per a desenvolupar el seu negoci, tot treballant en augmentar el vocabulari relacionat amb el sector de l’estudiant, i creant escenaris en els que es pugui practicar l’idioma en una situació real. Aquests cursos a mida són compatibles amb els requeriments dels grups per a millorar l’anglès en general.
icon format group
icon format group
icon format group
icon format group
icon format group

BUSINESS SKILLS COURSE

Els nostres Business Skills Courses se centren en funcions específiques dins d’un negoci, proporcionant el llenguatge necessari per a treballar en anglès. Hem desenvolupat aquests cursos curts amb l’objectiu de donar als estudiants els recursos amb els quals es poden sentir segurs amb la seva capacitat de parlar anglès amb clients i col·legues internacionals. Les opcions inclouen: conferències, presentacions, emails, trucades telefòniques, atenció comercial i al client, i habilitats en networking.

icon format group
icon format group
icon format group
icon format group
 

3. SOCIAL ENGLISH:

Pràctica de l’anglès des d’un punt de vista més relaxat i entretingut.

Es treballa sobretot la millora de la fluïdesa i es reforça la relació entre treballadors.

CURS D’IMPROVISACIÓ

 • El nostre Improve Course / Curs d’Improvisació està dissenyat per a retornar la diversió a l’anglès. Un exercici perfecte de team-building, on a través de la improvisació guiada els estudiants milloren la seva fluïdesa i la seva seguretat en si mateixos interactuant en anglès. Les nostres dinàmiques activitats inclouen: interpretació en determinades situacions, jocs d’equip, i debats. Els estudiants milloren tant el seu anglès com les seves relacions dins l’empresa.
 • No calen habilitats d’interpretació!
icon format group
icon format group

ENGLISH LUNCH BREAKS

 • Aprofita el teu descans portant-lo a terme en anglès! Aquest curs proporciona els nostres estudiants una classe de conversa dinàmica en un format dissenyat per a permetre als estudiants menjar alhora que gaudeixen del seu dinar.
 • Els nostres professors fomenten les discussions sobre diversos temes interessants, permetent als estudiants millorar la seva fluïdesa i practicar anglès en un ambient relaxat i natural.
icon format group
icon format group

ENGLISH CULTURE CLUB

 • Per a grups amb interessos similars, o que busquen millorar la seva capacitat per a entendre i analitzar materials nadius, el nostre English Culture Club se centra en l’anàlisi per part de l’estudiant de diferents àrees d’interès. Aquestes poden incloure mitjans de comunicació impresos, cinema, televisió, art, literatura, o una afició grupal específica.
 • Els estudiants se senten directament involucrats amb els continguts del curs, milloren la seva comprensió de materials escrits i orals, i desenvolupen les seves habilitats de conversa.
icon format group
icon format group
icon format group
icon format group
icon format group
 

4. MANAGEMENT:

Cursos específics per a persones amb alta responsabilitat, que requereixen atenció individualitzada i flexibilitat d’horaris

icon format group
icon format group

TAILORED MANAGEMENT COURSE

Per a aquelles persones que tenen un càrrec superior o de direcció, podem fer un curs a mida per a les seves necessitats.

Amb el coneixement del tipus d’anglès que es requereix a nivells superiors, preparem als nostres estudiants a través de diferents situacions en anglès, proporcionem llenguatge per a dur a terme presentacions i reunions, i ajudem a dominar les habilitats necessàries per a parlar en públic, negociar, i portar a terme les funcions diàries en una empresa.