KIDS CLUB CASALS

Kids Casal (de P3 a 6è de primària)

TEMÀTICA

La temàtica del casal és “Around the world”. Els alumnes viatgen a diferents territoris del món en funció de la setmana o el dia de casal. Així coneixem aspectes curiosos d’Àfrica, Xina, Austràlia, la selva tropical, Mèxic…

DATES

Oferim el Casal d’estiu durant el mes de juliol i les dues primeres setmanes de setembre.

El Casal de Setmana Santa s’ofereix de dilluns a dijous en el període de vacances entre el segon i tercer trimestre de curs.

Per conèixer les dates concretes de la propera edició del casal, consulta la nostra secció de notícies.

HORARIS

El Casal té dues opcions horàries:

 • Half day: De 09:00 a 13:00

 • Full day: de 09:00 a 17:00

També oferim servei de permanència de 08:00 a 09:00, de 13:00 a 14:00 i de 17:00 a 18:00.

PREUS

El Casal es pot contractar per setmanes i per dies solts.

Per conèixer els preus de la propera edició del casal, consulta la nostra secció de notícies.

ACTIVITATS

Manualitats en anglès

Submergiu-vos en diferents cultures a través de manualitats com la pintura, la plastilina, les màscares, les disfresses o els collages.

Ciència i natura en anglès

Descobriu nous racons del món i fenòmens científics amb experiments i reptes divertits i sorprenents. 

Mindfulness

Realitzarem activitats tranquil·les per aprendre a trobar equilibri i calma enmig de situacions canviants com les que vivim actualment. Farem exercicis de respiració, de ioga i recrearem paisatges mentals plaents, tot en anglès!

Jocs actius en anglès

Entre activitat i activitat, divertiu-vos amb jocs actius i variats cada dia: carreres d'obstacles, el repte del làser, Twister, cadires musicals, jocs de rol, i molt més!

Funcionament

Els alumnes s'agrupen per edats (petits, mitjans i grans) i fan dos o tres tipus d'activitats al dia en funció de si estan fins a les 13h o fins a les 17h.

A mig matí i després de dinar surten a la plaça a fer jocs lliures i dirigits.

Per a aquells alumnes que es quedin fins a les 17:00, de les 13:30 a les 14:30 habilitem les nostres aules perquè els alumnes mengin junts tranquil·lament durant el temps d'esbarjo. Les famílies porten el menjar en carmanyoles etiquetades que es guarden a la nevera al matí, i a l'hora de dinar s'escalfen al microones.

Per a aquells alumnes que es quedin fins a les 13:00 però es vulguin quedar a dinar, poden sol·licitar el servei de permanència fins les 15:00.

Exemple de dia

 • 9:00 - 9:30: Bon dia, jocs actius i cançions
 • 9:30 - 10:30: Activitat de ciència 
 • 10:30 – 11:30: Esmorzar a la plaça, pati i jocs dirigits
 • 11:30 - 12:30: Activitat d'artes i manualitats
 • 12:30 - 13:00: Jocs actius
 • 13:00: Sortida alumnes Half day
 • 13:00 - 14:30: Dinar 
 • 14:30 - 15:30: Jocs dirigits a la plaça
 • 15:30 - 16:30: Activitat de mindfulness
 • 16:30 – 17:00: Jocs tranquils
 • 17:00: Sortida alumnes Full day

Periode de matriculació

El periode de matriculació del Casal s’obre aproximadament tres mesos abans de la data d’inici i es fa a través d’un formulari de matriculació online.

Per saber si el periode de matriculació del proper casal està obert, consulta la nostra secció de notícies o contacta amb nosaltres a través de info@teaorcoffee.es

 

 MOVIE CASAL (de 1r a 4t d'ESO)

Temàtica

El Movie Casal és un Casal pensat per alumnes de 1r a 4t d’ESO que estiguin interessats en crear vídeos en anglès i participar en el procés creatiu de principi a final: pluja d’idees, planificació, creació, assaig, interpretació, rodatge i edició!

Dates

Oferim el Movie Casal durant el mes de juliol i les dues primeres setmanes de setembre.

Horaris

L’horari és de 09:00 a 14:00 de dilluns a divendres. 

Oferim també un servei de permanència de 08:00 a 09:00 i de 14:00 a 15:00

Preus

El Casal es pot contractar per setmanes i per dies solts.

Per conèixer els preus de la propera edició del casal, consulta la nostra secció de notícies.

Activitats

Inspiració

Comencem el dia amb jocs dinàmics, jocs de rol o jocs de teatre. Un començament divertit per inspirar l'esperit d'equip!

Amunt la creativitat!

Creem històries, tutorials, anuncis, notícies, videoclips, qualsevol cosa imaginable. Al generar narracions des de zero entre els alumnes, cada dia és diferent i les peces són noves i originals cada vegada.

Llums, càmera, acció!

Després de la pluja d'idees grupal i la preparació dels elements necessaris, és el moment de gravar. Ens convertim en directors, càmeres i actors, editors i productors. Assagem, gravem les escenes i les editem fins que estem orgullosos de les nostres creacions. Al final del dia els veurem muntats per inspirar-nos per al dia següent.

Funcionament

Els alumnes s'agrupen per edats (de 12 a 14, de 15 a 17) i creen el seu projecte en equips de 3 o 4 persones que van canviant durant la setmana. Tots els alumnes participen davant i darrere de la càmera.

Al matí fem jocs de vocabulari durant una hora, després creem i escrivim entre tots el guió i el storyboard. Després, creen les seves obres mestres! Els equips es comuniquen i distribueixen les tasques per dur a terme. Després, la uneixen i s'editen en una app per obtenir el producte final. Al migdia, tots junts veurem les pel·lícules que han creat, comentar-les i donar opinions.

També farem servir Flipgrid, una plataforma basada en els vídeos en què els alumnes faran una tasca diària curta i divertida anunciada per la professora i interactuar amb la resta de la classe. Els divendres fem una gala de premis a les millors peces de la setmana.

Exemple de dia

 • 09:00 - 11:00: Jocs introductoris, generar idees per a la tasca del dia, i planificació en equips.

 • 11:00-11:30: Pausa per esmorzar a la plaça.

 • 11:30-13:00: Gravar, parlar i coordinar-se amb el grup, completant les tasques individuals i grupals i editar la pel·lícula.

 • 13:00-14:00: Veure les creacions de el dia, comentar-les i debatre-les i finalment, jocs.

Periode de matriculació

El període de matriculació del Casal s’obre aproximadament tres mesos abans de la data d’inici i es fa a través d’un formulari de matriculació online.

Per saber si el període de matriculació del proper casal està obert, consulta la nostra secció de notícies o contacta amb nosaltres a través de info@teaorcoffee.es

buton kids reservation