CASAL D'ESTIU 2015 - 3-10anys


01/07/2015  |  casals


(pels més grans d'entre 11-12 i 14-16 anys, tenim també una proposta molt especial CLICK)

Un casal d'estiu on els petits poden divertir-se amb diferents temes i experiències. Aquest any, reciclem! Aprenem a reutilitzar objectes i convertir-los en art, experimentem amb la ciencia, y juguem en un món de pirates, contes, animals i activitats a l'aire lliure.

Cada setmana, trobaràs un tema diferent: Sota el mar, la Jungla, L'Univers, Fantasia, la Natura, o Pirates y Sirenes. Cada dia, professors nadius, dinàmics i formats, acompanyaran els infants en el seu particular viatge en anglès.¡Gaudeix-lo! 

Grups:      3-4 anys     5-7 anys      8-10 anys 

(pels més grans d'entre 11-12 i 14-16 anys, tenim també una proposta molt especial LINK)

EL CASAL INCLOU:

1429022592.jpg

ART i MANUALITATS

Manualitats relacionades amb el tema de la setmana. Entra a la ARTS and CRAFTS  ROOM i posa a prova la teva creativitat a través de la pintura, plastilina, màscares, disfresses, collages….!

 

1429022668.jpg

CIÈNCIA i NATURA

Entra a la SCIENCE and NATURE ROOM i sumergeix-te en un món de ciencia i natura. Experiments divertits que et convertiran en un autèntic científic. Observa, investiga i descobreix!

 

1429023212.jpg

CUINA i JOCS

Cada dia preparem alguna cosa deliciosa i interessant. Farem sandwhiches, pizzettes, cup cakes, tartlets....Entra a la COOKING ROOM i juguem a cuinar! Aprendrem tot el vocabulari en angles... mmmmmm

 

1429023925.jpg

CINE i TEATRE

Entra a la CINE ROOM on veràs curts de vídeos animats i jugaràs a fer CINEMA. Una manera efectiva per motivar els petits estudiants i ajudar-los a entendre l’anglès

Cada dia expliquem una historia de màgia i fantasia. Entra a la SING and DANCE ROOM, a  la sala del teatre, la música, el moviment i el ball: t’ho passaràs genial aprenent i vivint diferents situacions.

  •  Cada semana aniràs d’excursió, descobrint racons emblamàtics del barri       
  •  Cada dia jugarem a jocs dirigits a l’aire lliure.

COM FUNCIONA?

Tots els infants participen de totes les activitats. Hi ha quatre aules a Tea or Coffee School, i a cada aula es fa una activitat diferent. Els infants s'agrupen per edats i van canviant d'aula per fer les diferents activitats.

Ex: El grup de 8-10anys fa manualitats els primers 45 minuts al voltant del tema de l'Univers. Després és fa una pausa de 5 o 10 minuts i canvien d'activitat a l'aula de ciència on fan experimentació durant 45 minuts. Després passen a l'aula de Cinema i Jocs. Així els diferents grups passen per totes les activitats i totes les aules.

Fem dues pauses (una pel matí i l'altra per la tarda) i anem al parc que hi ha prop de l'escola. Aquesta estona de pausa és de temps lliure, però també hi fem activitats i jocs (jocs de pilota, d'aigua, etc)
 

HORARIS

Opció A: 09:00-13:00 dilluns a divendres (possibilitat de quedar-se fins les 14:00- 5€/dia)

Opció B: 09:00-17:00 dilluns a divendres (menjar de carmanyola)

APUNTA’T PER SETMANES

Del 29 de juny a 31 de juliol i primeres setmanes de setembre

PREUS

Preu A : 100€/semana Preu B: 150€/semana

10% de descompte pel segon germà

formulari d'inscripció online aquí