CASAL D'ESTIU 2015 - 11-16 anys


29/06/2015  |  casals


(pels més petits d'entre 3-10 anys, tenim també una proposta molt especial CLICK)

Si tens entre 11 i 16 anys i vols aprendre anglès d’una manera divertida  i natural, entra en un món de cine en el que tu seràs director, guionista i protagonista de la teva pròpia pel·lícula! Durant una setmana, realitzaràs un curt i coneixeràs els secrets dels directors de Hollywood. T’atreveixes?

EL CASAL INCLOU:

Inspira’t mirant escenes de la teves pel·lícules preferides, llegint, vivint les aventures de l’ Edward, el Harry i el Frodo, escoltant les cançons dels Black Eyed Peas i Tayla Swift. Et divertiràs treballant en equip, amb jocs de rol, jocs de paraulas i concursos.

Avança amb el teu equip en el procés de creació. Intriga, terror, comèdia, romàntic… Tú decideixes el gènere.  a través de jocs com el CLUEDO i el WHO IS WHO, decidirem qui serà el dolent i qui serà el bo. Junts crearem cadascun dels personatges, buscarem les localitzacions i escriurem el guió!

És important tenir una agenda molt precisa per el dia de rodatge. Treballa en equip i planifica el teu temps. Després decidirem el vestuari i els accessoris i a assajar!

Anem a rodar la pel·lícula! Diàlegs dramàtics, intervencions brillants, actuacions perfectes… Riurem i gaudirem de tot el procés!

Sense adonar-te’n, i d’una manera molt natural, hauràs millorat el teu anglès i practicat en totes les seves vessants: Listening, Reading, Writing, Speaking!

El nostre professorat nadiu, format, dinàmic i creatiu t’ajudarà a realitzar tots els passos, i en anglès! Aprendràs sense adonar-te’n i  t’ho passaràs d’allò més bé.

HORARIS: 09:00-14:00 dilluns a divendres 

PREU: 110€ / setmana

formulari d'inscripció online aquí