Setmana Santa - EASTER CASAL 2017


23/02/2017  |  casals


Un casal on els petits poden divertir-se amb diferents temes i experiències. Aprenem a reutilitzar objectes i convertir-los en art i manualitats, experimentem amb la ciència i la cuina, juguem a la recerca del tresor cada dia. Cada dia trobaràs una aventura diferent amb el conillet de Pasqua.

Professors nadius, dinàmics i formats, acompanyaran els infants en el seu particular viatge en anglès. ¡Gaudeix-lo!

Informació pràctica

Dies: 10, 11, 12 i 13 d'abril  
Grups: 3-4 anys;  5-6anys;  7-9anys; 10 - 11 anys
Horari: 09:00-13:00
Cost: 25 €/dia*
 

*Servei opcional de permanència (8h – 9h /13h - 14h): 5€/dia
10% de descompte en portar un germà o germana
RESERVA DE PLAÇA FINS EL DIA 21/03/2017
Màxim 10 alumnes per grup

Vosaltres porteu: Una jaqueta per a sortir, una motxilla, una bata amb el nom ben clar i una cantimplora.
Nosaltres proporcionem: refrigeri a base de galetes i aigua i tots els materials per les activitats.

EL CASAL INCLOU

ART i MANUALITATS

Manualitats relacionades amb el tema del dia. Entra a la ARTS and CRAFTS  ROOM i posa a prova la teva creativitat a través de la pintura, plastilina, màscares, disfresses, collages….

CIÈNCIA i NATURA

Entra a la SCIENCE and NATURE ROOM i sumergeix-te en un món de ciència i natura. Experiments divertits que et convertiran en un autèntic científic. 
Observa, investiga i descobreix!    

CUINA i JOCS

Cada dia preparem alguna cosa deliciosa i interessant. Farem sandwhiches, pizzettes, cupcakes, tartlets....Entra a la COOKING ROOM i juguem a cuinar! Aprendrem tot el vocabulari en anglès... nyam!

CINEMA i TEATRE

Entra a la CINEMA ROOM on veràs curts de vídeos animats i jugaràs a fer CINEMA. Una manera efectiva per motivar els petits estudiants i ajudar-los a entendre l’anglès.     

COM FUNCIONA?

Tots els infants participen de totes les activitats. Hi ha tres aules a Tea or Coffee School, i a cada aula es fa una activitat diferent. Els infants s'agrupen per edats i van canviant d'aula per fer les diferents activitats.
Per exemple, el grup de 3-4 anys fa manualitats els primers 45 minuts. després fa una pausa de 5 o 10 minuts i canvien d'activitat a l'aula de ciència on fan experimentació durant 45 minuts; després passen a l'aula de Cinema i Jocs. etc. Així, els diferents grups passen per totes les activitats i totes les aules.
Fem una pausa pel matí i anem al parc que hi ha prop de l'escola. Aquesta estona de pausa és de temps lliure, però també hi fem activitats i jocs.

Objectius lingüístics

- Que els nens surtin cada dia utilitzant algunes de les següents paraules i frases: Good morning, Thank you, Water please, Me too!, Wash my hands, Sit down, Stand up, See you tomorrow, Can I go to the toilet?, Can I have ... please?, It’s time for a snack, Let’s go, Come on, Hurry up, I’m ok, Open/close the door

- Cantar les següents cançons: Easter song, Clothes song, Toy song, Food song, ABC song, Patter cake 

Horari tipus

09:00—9:30

Songs and Dance

09:30—10:30

Arts and Crafts

10:30—11:30

Park and outdoor games

11:30—12:30

Science and cooking

12:30—13:00

Games and Theatre

FEU LA VOSTRA RESERVA DE PLAÇA ARA MATEIX AQUÍ