Collaboration with Fundació Pere Tarrés


10/05/2017  |  new projects


El Casal d'estiu de Tea or Coffee, que aquest any arriba a la seva quarta edició, és l'activitat que més expectació desperta de tota la nostra varietat de cursos.
També és el més esperat per tots nosaltres, ja que passem cinc setmanes on l'escola es revoluciona i on l'acció, la curiositat, la creativitat i la diversió infantil s'intensifiquen i omplen tots els espais. Per no mencionar, també, que són cinc setmanes que ens fan apreciar la pau i la tranquil·litat que regna durant la resta del curs.
Aquest any hem afegit algunes novetats que esperem que us agradin, i que compartiu amb nosaltres la il·lusió que hem posat en elles. 
En primer lloc, hem renovat la temàtica de les setmanes. Sense perdre la voluntat de reciclatge de l'any passat, enguany viatjarem a diferents cultures del món: Japó, Índia, Mèxic, Egipte i Àfrica seran les nostres referències per aprendre noves manualitats, descobrir els secrets de la ciència, tastar sabors nous, i divertir-nos com mai en anglès!
En segon lloc, hem volgut col·laborar amb la Fundació Pere Tarrés en la campanya solidària "Cap infant sense colònies", que serveix per becar casals d'estiu i colònies d'infants en risc d'exclusió social. Aquest estiu, volem evitar que el menjador de casa i la plaça del barri es converteixin en els únics espais de joc de les vacances de nombrosos infants en risc d'exclusió social. Volem que puguin viure experiències noves i enriquidores, i s'ho puguin passar tan bé com ho fem nosaltres a Tea or Coffee. Per això, us demanem la vostra col·laboració, que podeu fer directament a l'escola, o bé junt amb la matriculació al Summer Casal i el Movie Casal. El nostre objectiu per començar és becar una setmana de casal de 5 infants, i esperem conseguir-ho amb la vostra col·laboració! Més informació aquí.