Casal MOVIE de Setmana Santa ( 11 - 13 anys)


01/01/1970  |  projects


Grups: 11-13 anys

(pels més petits d'entre 3-10 anys, tenim també una proposta molt especial CLICK)

Si tens entre 11 i 16 anys i vols aprendre anglès d’una manera divertida  i natural, entra en un món de cine en el que tu seràs director, guionista i protagonista de la teva pròpia pel·lícula! Durant una setmana, realitzaràs un curt i coneixeràs els secrets dels directors de Hollywood.

T’atreveixes?

Get Inspired

Inspira't:  Comencem el dia amb jocs actius com Dobble, Pictionary, Charades, jocs de rol, jocs de teatre i molts més! Un començament divertit per inspirar l'esperit d'equip!

Get Creative

Amunt la creativitat!  Crearem històries, anuncis, notícies, videoclips, qualsevol cosa imaginable!  Crea allò que sempre hagis imaginat.

Hands On

A per feina: Pintem, utilitzem materials reciclats, retallem... qualsevol cosa per donar vida a les escenes. Abans de l'acció, ens cal el set! Dissenyem i creem els nostres propis escenaris.

Lights, Camera, Action!

Llums, càmera, acció! És el moment de gravar. Ens convertim en directors, càmeres, maquilladors i actors! Gravem les escenes i veurem els resultats al dia següent i així.... tornar-nos a inspirar de nou!

Sense adonar-te’n, i d’una manera molt natural, hauràs millorat el teu anglès i practicat en totes les seves vessants: Listening, Reading, Writing, Speaking!

El nostre professorat nadiu, format, dinàmic i creatiu t’ajudarà a realitzar tots els passos, i en anglès! Aprendràs sense adonar-te’n i  t’ho passaràs d’allò més bé.

HORARIS: 09:00-14:00 dilluns a divendres (09:00 - 14:00 Dilluns a dijous per Setmana Santa)

PREU: 115€ / setmana (28,75€/ dia per Setmana Santa)

Feu la matriculació aquí