Comunicat sobre la COVID-19


11/03/2020  |  people


Davant de la creixent inquietud sobre els diversos casos de Covid-19, us fem partíceps del protocol que tota la plantilla estem seguint per tal de contribuir a evitar la propagació de la malaltia.

Seguint les  recomanacions del comitè de coordinació i seguiment de l'Ajuntament de Barcelona, el professorat i personal d'administració i serveis de Tea or Coffee hem incrementat la cautela assegurant-nos de:

  • Rentar mans amb aigua i sabó freqüentment i durant 20-30 segons. El professorat recordarà l'alumnat de rentar mans abans de cada classe, especialment els alumnes menors.
  • Si es té tos o s'estornuda, cobrir-se el nas i la boca amb el colze o mocador d'un sol ús.
  • Prestar especial atenció a l'alumnat que presenti símptomes (esternuts, tos, febre) i passar nota a la família immediatament. Evitar el contacte amb l'alumnat del professorat que presenti símptomes.
  • No compartir menjar, estris o altres objectes sense netejar-los degudament. Per això, cancel·lem temporalment totes les activitats infantils que tinguin a veure amb cuina.

Segons la informació que tenim en el moment d'enviar aquest correu, no tenim cap motiu per cancel·lar les classes que estan programades a Tea or Coffee, i us mantindrem informats puntualment.

També us volem transmetre tranquil·litat i confiança i us demanem no difondre rumors o notícies no contrastades i seguir en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries per contribuir a la contenció del virus.