Cursos online


13/05/2020  |  courses


ONLINE ADULTS

Els adults estan gaudint de les classes online. S'estan obrint tant a noves activitats i experiències diferents, que la seva motivació per l'anglès s'ha duplicat. Mireu quina opció de curs us agrada més, i uniu-vos a les últimes sis setmanes de curs!

ONLINE KIDS & TEENS:

Sense saber-ho, els alumnes més joves estan aprenent dues habilitats importants: 

  1. A expressar-se amb confiança en anglès en videoconferències, una habilitat que molts adults troben difícil a la vida laboral. 
  2. Tecnologies, expressions i vocabulari relacionat amb l'anglès online. Fins i tot els alumnes de preescolar estan gaudint de l'experiència online!

KIDS @ HOME

L'educació en anglès continua amb els nostres packs d'activitats divertides que inclouen vídeos, històries, jocs, cançons, manualitats i molt més! Trieu el que us motiva cada setmana. Els alumnes també tenen l'oportunitat de connectar amb una professora per parlar de les activitats, tenir contacte personal i motivació per encetar el proper pack d'activitats.

KIDS VIDEO CLASSES (de P3 a 2n)

Els més petits de l'escola continuen gaudint de les classes en vídeo i ja van pel setè vídeo. Si us interessen les classes en vídeo, podeu trobar més informació aquí.


Tots els nostres alumnes ja han après molt sobre tecnologia, videoconferències i anglès en les últimes vuit setmanes! Fes click aquí per unir-te!