L'aventura de les Ășltimes cinc setmanes


16/04/2020  |  people


Avui voldria compartir amb vosaltres un resum de la bogeria d'aquestes darreres cinc setmanes i de quina manera tota la nostra comunitat, incloent professors, personal i sí, alumnes i famílies, han treballat de valent per portar les classes d’anglès a cadascuna de les vostres cases.

Setmana 1 (16 de març): Què carai és el ZOOM i com ens connectem?!
Arriba la informació a tots els estudiants i comencen les classes online: problemes de connexió, atenció als alumnes un per un, instruccions pas a pas per telèfon i correu electrònic. Professorat i estudiants reunint-se en línia per primera vegada, classes bones, classes entretallades… Pren el que funciona, canvia el que no funciona, i seguim endavant.

Setmana 2 (23 de març): Minimitzant interrupcions i afegint packs d’activitats
Comprem Zoom Pro per a tots el professorat, per assegurar-nos que tots els estudiants puguin connectar-se i estar connectats sense que es talli al cap de 40 minuts. Comencem a fer packs d’activitats per a què els estudiants es diverteixin en anglès durant la setmana. Comencem la modalitat de classes en vídeo per a estudiants que no poden o no volen fer classes en directe.

Setmana 3 (30 de març): Sessions individuals via Zoom, i Edmodo per adults
Comencem a fer les sessions de 10 minuts amb els alumnes de vídeo per a mantenir el contacte personal amb el professorat: Què carai és el ZOOM i com ens connectem?! Problemes de connexió, atenció als alumnes un per un, instruccions pas a pas per telèfon… Afegim la plataforma Edmodo a totes les classes d’adults per a centralitzar la circulació de materials addicionals. 

Aquesta setmana, la seguretat de Zoom es troba sota un fort escrutini. Investiguem el tema i Zoom comença a enviar correus electrònics per informar sobre les noves funcions de seguretat. Comencem a utilitzar totes les funcions de seguretat aconsellades: afegint contrasenyes a alguns grups que no en tenen,  habilitant les sales d’espera per què els professors puguin evitar el “Zoom bombing”, descarregant actualitzacions periòdiques per arreglar errors.

Setmana 4 (6 d’abril): Sant tornem-hi: on carai poso la contrasenya? 
Informació per a tots els estudiants sobre les noves mesures de seguretat, atenció individualitzada i amb tots els identificadors i contrasenyes, ara amb una connexió més segura.

Setmana 5 (13 d’abril): Noves mesures de seguretat de Zoom i Flipgrid per Teens.
Continuem atents a les noves mesures de seguretat per aplicarem a partir de la setmana vinent. Afegim la plataforma Flipgrid per als Teens, per a que tinguin un nou espai on practicar l’anglès durant la setmana. Passet a passet, tothom es va connectant sense problemes. Sembla que la setmana finalitza amb calma i inaugurant el primer Social Event online :)

Setmana 6 (20 d'abril): qui sap?
El que sabem és que tenim un equip fort i estem decidits a oferir-vos classes d’anglès peti qui peti!


Mirant enrere, han estat una bogeria de cinc setmanes, però ho hem aconseguit! Felicitats a tothom! I gràcies una vegada més a l’equip de Tea or Coffee per fer-ho tot possible.