Nova versió de Zoom disponible


29/04/2020  |  projects


Aquesta setmana Zoom va publicar la seva darrera versió: Zoom 5.0.

A continuació us resumim les mesures de seguretat que han estat incrementades, i com afectarà això a les classes d'anglès a Tea or Coffee.


Encriptació més segura

Les videoconferències a través Zoom passaran a tenir tenen un tipus d'encriptació més segur a partir del dia 30 de maig. 

A partir d'aquest dia els usuaris que no tinguin la versió 5.0 actualitzada no podran accedir a les classes. Com que la versió 5.0. funciona tant amb el tipus d'encriptació actual com amb el que s'implementarà aviat, si teniu ja aquesta versió no caldrà fer canvis de manera sobtada el dia 30. Ja es pot descarregar des de la seva web oficial en aquest link


Reportar usuaris que facin un mal ús de l'aplicació

Un dels motius pels quals la seguretat de Zoom ha estat en entredit ha estat per l'anomenat "Zoombombing": persones alienes a un grup de Zoom que apareixen de sobte. Per evitar això, des de l'inici hem comunicat de manera individualitzada els usuaris i contrassenyes de totes les nostres classes (en comptes de, per exemple, publicar-ho a la nostra pàgina web). Afortunadament, en aquestes sis setmanes no hi ha hagut cap cas de Zoombombing a Tea or Coffee. Amb tot, la versió 5.0 de Zoom inclou la opció de reportar comportaments incorrectes, i en cas que aparegués algun cas, tant el professorat com l'alumnat podrà reportar-lo.


Altres mesures

Com us avançàvem fa uns dies, una de les millores de seguretat que ja s'havien implementat era poder triar quins centres de dades es feien servir. A data d'avui us podem confirmar que tot el nostre professorat té configurat que les videoconferències que fem a l'escola només passin pels centres de dades europeus.


Font

Altra informació