El Movie Casal 2020 serà online!


29/05/2020  |  courses


La temàtica del Casal és el món audiovisual. A la nostra nova versió online, encara és més rellevant: els alumnes exploren i experimenten amb diferents gèneres (Stop motion, entrevistes, tutorials, receptes...) utilitzant una varietat d'eines online innovadores i apps per donar forma a la seva pròpia visió! Aquesta edició del Movie Casal serà igual de divertida, creativa i variada com de costum, i a més aquest any serà encara més productiva, motivadora i centrada en l'alumne.

 

Exemple de dia

  • 9:00-10:30: Sessió grupal amb la professora en Zoom. Jocs d'escalfament, generar idees per a la tasca del dia, i planificació en equips.
  • 10:30-12:30: Gravar, parlar i coordinar-se amb el grup, completant les tasques individuals i grupals i editar la pel·lícula.
  • 12:30-13:30: Sessió grupal amb la professora en Zoom. Veure les creacions de el dia, comentar-les i debatre-les i finalment, jo

ACTIVITATS

Inspira't

Comencem el dia amb jocs dinàmics, jocs de rol o jocs de teatre. Un començament divertit per inspirar l'esperit d'equip!

Amunt la creativitat!

Creem històries, tutorials, notícies, videoclips... qualsevol cosa imaginable. Al generar narracions des de zero entre els alumnes, cada dia és diferent i les peces són noves i originals.

Llums, càmera, acció!

Després que el grup faci una pluja d'idees i prepari tots els elements necessaris arriba el moment de gravar. Ens convertim en directors, càmeres i actors. Assagem, gravem les escenes i editem fins que estem orgullosos de les nostres creacions. Al final del dia veiem les peces muntades per inspirar-nos per al dia següent.


FUNCIONAMENT

Els alumnes s'agrupen per edats (de 12 a 14, de 15 a 17) i creen el seu projecte per equips de 3 o 4 persones que van canviant durant la setmana. Tots els alumnes participen davant i darrere de la càmera.

Al matí fem jocs de vocabulari durant una hora, després creem i escrivim entre tots el guió i el storyboard. Després, els equips es desconnecten de Zoom per crear les seves obres mestres! Els equips es comuniquen i distribueixen les tasques a dur a terme. Després, s'uneixen i editen el material en una app per obtenir el producte final. Al migdia, a Zoom, tots junts veurem les pel·lícules que han creat, les comentarem i donarem opinions.

La última mitja hora del dia està dedicada a Flipgrid, una plataforma basada en els vídeos en la qual els alumnes faran una tasca diària curta i divertida anunciada per la professora i interactuaran amb la resta de la classe. Els divendres fem una gala de premis a les millors peces de la setmana.


HORARI

· De 09:00 a 14:00 de dilluns a divendres (2,5 hores a el dia a Zoom, 2 hores de pràctica individual o grupal offline)

PREU

130 € / setmana

Descomptes:

  • 10% sobre el preu del casal a partir del segon membre de la familia
  • 10% sobre el preu del casal al reservar quatre setmanes o més.


DATES

Del 29 de juny al 31 de juliol de 2020

Del 31 d'agost al 10 de setembre de 2020

MATRICULACIÓ

Pots fer la matriculació en aquest link