Carta de la directora


02/10/2020  |  projects


Voldria enviar un missatge especial a tots els nostres estudiants, petits i grans.

Tot i que seguir el protocol COVID per garantir la seguretat de tothom connectat a la nostra acadèmia és el nostre principal objectiu (aquí trobareu el procotol complet), avui vull compartir altres petites coses no tan evidents que crec en desenvolupar i transmetre dins de l’escola, entre el nostre personal, els nostres estudiants i a tothom que es posi en contacte amb nosaltres:

  • Entre tota la por a la incertesa, ens agradaria desenvolupar i projectar sensació de calma i presència cap a qualsevol persona amb qui entrem en contacte.
  • Ens agradaria transmetre un sentiment de compassió per tothom amb qui tractem, sent conscients que no sabem què pot estar passant a la vida d'aquesta persona.
  • Ens agradaria transmetre paciència a les persones de les escoles, centres mèdics i altres grups que han de seguir diversos protocols COVID, comprenent que també estan passant per grans canvis en la seva vida professional i personal i que fan tot el possible per assegurar la seguretat de tothom, i alhora intenten proporcionar un servei d’alta qualitat i la mínima interrupció en la vida dels altres.
  • Crec que sempre hi ha lliçons per aprendre de les nostres dificultats i la meva intenció és utilitzar aquest temps com a lliçó per créixer i ajudar el meu personal i els meus estudiants a créixer.
  • Especialment per als nostres petits de 3 a 12 anys, estic treballant en la introducció de petites activitats a classe per ajudar-los a centrar-se en el present, una mica a cada classe, creant activitats senzilles com ara exercicis de respiració per ajudar a centrar-se, i altres petits projectes que ajuden els nens a comprendre els seus punts forts i qualitats internes, per exemple el coratge, o l'adaptabilitat.

Una de les meves visions centrals per a Tea or Coffee sempre ha estat la capacitat d’adaptació i de transformació amb els temps, i vull assegurar als meus estudiants que continuarem fent tot el possible per oferir un servei valuós durant aquests temps.