Noves mesures Covid-19


04/11/2020  |  people


D'acord amb la publicació feta al DOGC el dia d'avui, citem el següent fragment:


"Se suspenen les activitats de lleure infantil i juvenil, l'esport escolar, i les activitats extraescolars que es realitzen fora de l'horari lectiu habitual dins o fora del centre educatiu amb un propòsit educatiu o formatiu. En queden exceptuades les activitats extraescolars organitzades o promogudes pels centres educatius, les seves associacions de mares i pares... quan aquestes es realitzin en el centre educatiu i els grups constants en què s'agrupin els participants siguin coincidents amb els grups de convivència estable"


En base a això, aquesta és la situació en la que es troben els grups d'anglès oferts per Tea or Coffee per les properes dues setmanes:


 • Classes a Tea or Coffee de P3 a 4t d'ESO: classes online.

 • Classes a Tea or Coffee per Adults: classes presencials.

 • Classes particulars per adults i nens: Les classes es mantenenen presencials; en cas que vulgueu fer un canvi a online, si us plau, contacteu-nos l'abans possible.


  Sigueu conscients que, encara que aquesta és la situació actual, podria canviar en qualsevol moment i us mantindrem informats.


  Ens agradaria recordar-vos que els quatre mesos de classes online que vam fer aquesta primavera van ser un èxit i que tots els nostres materials estan preparats per fer el canvi a online amb les dinàmiques i l'estil de Tea or Coffee.


  La data prevista de fi d'aquesta mesura és el dia 15 de novembre, i per tant esperem poder tornar al format presencial el dia 16 de novembre.


  En qualsevol cas, recomanem que tots els alumnes continuïn les classes durant aquestes dues setmanes per no perdre el progrés i la rutina de classes.


  Us assegurem que estem prenent totes les mesures i seguint tots els protocols que estan a les nostres capacitats per crear un entorn de treball i d'aprenentatge segur.


  Si teniu qualsevol pregunta sobre el desenvolupament de les vostres classes, no dubteu en contactar-nos per correu o telèfon.


  En aquests moments d'incertesa, tenim confiança que junts ens en sortirem!