Nou curs presencial: el Pod petit!


21/01/2021  |  courses


Què és el Pod petit?

El format de classes Pod petit està inspirat en els Learning Pods, un nou format d'aprenentatge que s'ha popularitzat en el món educatiu en els últims mesos. Un Learning Pod (o beina d'aprenentatge) és un grup reduït d’estudiants que aprenen junts fora del centre escolar de manera presencial, habitualment a casa. Aquestes Learning Pods han nascut en l'àmbit de l'ensenyament reglat diari, i al Kids Club les adaptem per crear un Pod petit, un espai d'aprenentatge presencial a domicili per alumnes que prefereixen aquest format al online.

Com ha sorgit la necessitat de famílies i escoles de crear Learning Pods?

Un petit estudi dut a terme pel diari New York Times va concloure que els Learning Pods es trien com a mesura addicional de prevenció davant del coronavirus. Moltes famílies i escoles prefereixen que l'educació tingui elements d'interacció social i d'instrucció presencial, i també hi ha casos on els alumnes no se senten còmodes i prou atents per continuar amb l'aprenentatge online.

Com es van iniciar el Pod petit de Kids Club?

El Kids Club fa anys que esporàdicament ofereix classes particulars a petits grups d'alumnes de 3 a 16 anys que prefereixen reunir-se a casa per treballar l'anglès en un ambient còmode i íntim. Amb l'inici del curs 2020-21, hem vist que aquesta demanda ha crescut de manera orgànica i a voluntat de les pròpies famílies, que troben aquesta manera de treballar més agradable i profitosa pels alumnes. Seguint la nostra voluntat d'oferir un millor servei, hem volgut anunciar-ho a la nostra comunitat com una opció més dintre de la nostra oferta de cursos.

Com són les classes?

Les classes del Pod petit tenen la mateixa duració, contingut i dinàmica que les classes que es fan al Kids Club de Tea or Coffee o a l'escola, però es realitzen en un entorn particular amb alumnes de la mateixa bombolla de convivència estable. Al tractar-se d'un grup de 3 o 4 alumnes, les activitats s'amotllen més als alumnes que no pas en un grup més nombrós.

Quins horaris s'ofereixen?

L'horari de les classes s'estableix acordant entre les famílies i l'escola en funció de la disponibilitat. Per saber quina disponibilitat té l'escola ara mateix, envieu-nos un correu a info@teaorcoffee.es

Quin preu tenen les classes?

El preu de les classes depèn de la quantitat d'alumnes que s'apuntin. Un grup de tres alumnes té un preu de 14,00€/hora/alumne, i per a quatre alumnes és de 12,00€/hora/alumne.