Per què estan tancant les acadèmies d'anglès?


17/11/2021  |  projects


Durant l'últim any o dos hem vist tancar algunes de les acadèmies d'anglès més grans i conegudes, entre elles International House, North American Institute i Go English, per esmentar-ne algunes. Potser ha estat una sorpresa per a vosaltres però no per a nosaltres. Fa cinc anys vaig assistir a una conferència celebrada a la pròpia International House, on ja van predir l'espiral descendent del futur de l'ensenyament de l'anglès com a llengua estrangera a Espanya i de les acadèmies d'anglès.

Aquell dia vaig aprendre una cosa molt important: si les acadèmies angleses havien de sobreviure, havien de canviar el seu enfoc i mètode. Els objectius i les necessitats de la gent estaven canviant lentament i les seves demandes també.

En general, la gent ja no tindria tant de temps per dedicar-se a l'anglès i voldria aprendre de manera dinàmica, ràpida i flexible, adaptada a les seves necessitats específiques. Aprendre amb context amb sentit, i que no necessàriament trigués un any sencer a completar-se. Les acadèmies angleses havien de començar a adaptar-se o morir.

Així que fa 5 anys vaig començar a trencar patrons i expandir-me cap a alguna cosa nova... un nou enfocament, un nou mètode. I així és com ens vam plantejar alguns dels productes i les opcions noves i millorades que oferim actualment.

Per als nostres alumnes adults de Tea or Coffee, aquest curs hem adaptat els nostres cursos perquè siguin més curts i flexibles, dinàmics i totalment adaptats a les necessitats d'aquest moment.

Sota la nostra nova marca, Kids and Teens Club, tenim un equip creatiu dedicat a desenvolupar contínuament els nostres cursos basats en projectes contextuals. Adaptar-los per atendre els interessos i motivacions canviants, però també buscant complementar l'anglès a l'escola i salvar els buits que vagin apareixent.

Tenint en compte la naturalesa evolutiva i canviant del món empresarial actual, també estem orgullosos i emocionats d'anunciar el llançament dels nostres nous productes i serveis fets a mida per a empreses sota la nostra nova marca: Business Chat.

Estic molt orgullosa del meu súper equip i de tots els meus professors, passats i actuals, que han jugat un paper en la creació d'aquest projecte fins ara, i dels que continuaran co-creant-lo a partir d'aquí. Crec que el canvi és inevitable, que el creixement i la transformació són continus i bons. Crec en el contacte personal i crec en sempre adaptar i evolucionar amb el nou i emergent món de l'aprenentatge de l'anglès.

Deepika Bhoolabhai, fundadora de Tea or Coffee School of English