Dels adjectius de personalitat al teu propi CV en vídeo


17/12/2021  |  courses


Com a creadora de continguts per a les nostres classes per a adolescents, prenc un punt de llenguatge adequat al nivell dels estudiants, segons els llibres de curs publicats, i després em pregunto: com puc fer que això sigui motivador i significatiu per als adolescents? Quin projecte desafiarà i estimularà els estudiants, i els portarà a un resultat comunicatiu que els permeti practicar i utilitzar aquest punt lingüístic amb llibertat? I sobretot, és agradable? 


Com més agradable sigui, més memorable serà a mesura que els nostres estudiants continuïn el seu viatge en anglès i esdevinguin millors comunicadors. Posaré com a exemple els alumnes de 3r i 4t d'ESO. 


Aquesta setmana el llenguatge objectiu ha estat els adjectius de personalitat i parlar d'habilitats. En la majoria de llibres de text, això implicaria una activitat on els estudiants han de descriure la seva personalitat i la dels seus companys. Aquesta és una manera fantàstica i personalitzada de posar en pràctica l'idioma, però a Tea or Coffee volem fer un pas més enllà. 


Els nostres alumnes van planificar i crear el seu propi currículum en vídeo, per a la feina dels seus somnis! En aquest vídeo havien de descriure les seves habilitats i personalitat i justificar per què són perfectes per a la feina. I, per descomptat, sent creatius amb els efectes especials! Després van mirar els vídeos dels altres i van decidir qui era el millor per a la feina i per què.


Voleu que el vostre fill adolescent estigui emocionat per venir a classe, socialitzar i practicar; en cas contrari, no voldran venir a classe i no avançaran en anglès. Els nostres cursos Speaking Teens estan garantits per ser motivadors, diferents, dinàmics i atractius per als adolescents, així com altament productius.


Per això, quan valoreu el progrés dels vostres fills i filles en l’anglès, penseu: Què ha après últimament a classe? S’ho passa bé? Torna motivat/da de classe? Si voleu veure els horaris de les nostres classes de Speaking per alumnes de 1r a 4t d’ESO, podeu fer click en aquest enllaç.


Suzy Ratcliff, cap d'estudis de Teens i Adults