Els 8 dubtes més freqüents sobre el Complete Toolkit


17/12/2021  |  courses


Vols millorar el teu anglès però no saps segur per on començar? El Complete Toolkit podria ser un curs perfecte per tu. En aquest article responem a les preguntes més habituals que tenen els alumnes abans d’inscriure’s.


El Complete Toolkit és un curs que permet als estudiants progressar en anglès a través de classes grupals de 90 minuts dinàmiques i comunicatives de dues vegades per setmana que cobreixen les quatre habilitats (lectura, escriptura, escolta i parla) i gramàtica i vocabulari donant especial importància a l'expressió oral. És un curs per a estudiants a partir de 18 anys que es comprometen a millorar el seu anglès i que hi puguin dedicar temps i esforç.


Aquí trobaràs les preguntes més habituals de les persones que ens consulten sobre el Complete Toolkit:

  1. Puc canviar l'hora de la meva classe? Totes les classes estan programades segons el calendari escolar, que rebeu a principi de trimestre.
  2. Si falto un dia, puc recuperar la classe? Segons el nivell, si hi ha un altre grup programat per fer la mateixa classe aquella setmana, podríeu compensar la classe. Alternativament, podeu unir-vos a una classe de conversa (Coffee and Chat) la mateixa setmana per compensar el temps perdut.
  3. Puc canviar de nivell si sento que estic a la classe equivocada? Sí, el professor i la cap d’estudis avaluaran les teves circumstàncies i, si escau, canviaran de classe.
  4. Què passa si hi ha menys de 3 alumnes al meu grup? En aquesta situació, us recomanem formar un duo privat amb el vostre company o fer classes particulars individuals.
  5. Puc incorporar-me a mig trimestre? Sí! Tan bon punt sabem el teu nivell pots unir-te a un grup.
  6. Què passa si no em puc comprometre a venir a classe dues vegades per setmana? Si et compromets a millorar l’anglès, et recomanem un mínim de tres hores de classe a la setmana. Tanmateix, si necessites més flexibilitat, pots unir-te a un grup de Flexi Self Study, que segueix la mateixa progressió i té la mateixa càrrega de treball, però només inclou una classe de 90' a la setmana i una sessió de coaching flexible de 30' en línia.
  7. Hi haurà deures? Sí. És important fer alguns exercicis a casa per reforçar el que has anat aprenent a classe.
  8. No tinc temps per venir a classe dues vegades per setmana ni per fer els deures. Que hauria de fer? Si et compromets a millorar l’anglès, et recomanem un mínim de tres hores de classe a la setmana (o l'equivalent de classes Flexi Self Study). Tanmateix, si tens menys temps, una manera de millorar la teva fluïdesa i ampliar la teva expressió seria unir-te al Coffee and Chat 90' a la setmana. D’altra banda, les classes privades es poden adaptar a les necessitats dels estudiants i són més flexibles.

Els alumnes del Complete Toolkit es beneficien d’un progrés ben arrodonit i s’ho passen durant l'aprenentatge. Senten que tenen els recursos, la confiança i la fluïdesa per parlar l’anglès. A més, sentir que l'esforç està donant els seus fruits i estan assolint els seus objectius lingüístics.

Si t’animes a començar el Complete Toolkit al gener, pots fer el test de nivell online gratuït i sense compromís i pots consultar els horaris en aquest link.


Suzy Ratcliff, cap d'estudis de Teens i Adults