L'especialitat de la casa: Business Chat


17/12/2021  |  courses


Heu preguntat algun cop, al llegir la carta en un restaurant, quina és l’especialitat de la casa? Solen ser plats amb una combinació d’ingredients especial, amb una història personal al darrere, i generalment amb una anècdota simpàtica del cambrer o la cambrera.


Molt orgullosament, i fent una irònica exhibició d’originalitat, hem anomenat el curs estrella de Business Chat… Business Chat. Sí, ja sigui perquè ens reservem la creativitat per les hores de classe, o perquè és el curs que millor defineix l’esperit de l’escola i del curs, hem decidit que es dirien de la mateixa manera.


I és que el curs Business chat ajuda els alumnes a sentir-se còmodes xerrant en anglès en un entorn de feina. I “xerrar” és la paraula clau aquí. Aprendre a xerrar bé l’anglès no és el mateix que aprendre a parlar-lo.


Xerrar és parlar pel simple gust de parlar. És la cirera que remata un projecte llarg i difícil, és la gota que tanca una venda important. Xerrar en anglès correctament, en una empresa, és tant valuós com fer una presentació impecable.


Al curs Business Chat els grups reduïts es troben setmanalment en dues classes d’una hora de duració per practicar activament l’anglès i millorar la seva fluïdesa en converses d’àmbit laboral. 


Les empreses que volen motivar el seu equip amb classes d’anglès divertides, que aposten per tenir persones que se sentin còmodes xerrant en anglès amb clientela i proveïdors són les que porten anys fent el curs Business Chat amb nosaltres.


Aprendre nou llenguatge a cada classe, passar-ho bé, tenir motivació per venir cada setmana, gaudir d’un professorat dedicat, preparat i atent, què més es pot demanar per sentir com augmenta la confiança i competència en l’idioma?


A més, el curs Business Chat s’adapta a cada empresa i equip com un guant, i ens n’assegurem fent sessions de valoració acadèmica gratuïtes abans de començar qualsevol projecte.


Per nosaltres, aquests són els ingredients que fan de Business Chat el nostre curs més personal, amb una història plena d’anècdotes entranyables amb els nostres alumnes i que ens encanta compartir amb tothom qui ens pregunta.


Si voleu conèixer més detalls sobre el curs Business Chat, llegir els testimonis dels alumnes que l’han experimentat, o tafanejar les preguntes freqüents, feu click aquí.


Olga González, Coordinadora de Business Chat